Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A britek is kipipálva Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 22.

ImageA magyar válogatott egy küzdelmes találkozón legyőzte Nagy-Britanniát is, így a fantasztikus VB-menetelés eredményeképp pénteken este, Szlovénia ellen a feljutásért mérkőzhet! Részletek: Nagy-Britannia - Magyarország 0-2 (0-0, 0-1, 0-1) / Szlovénia, 1500 néző, vezette: Trilar, Hribar, Lesnjak./ Magyarország: Hetényi - Horváth, Tokaji, Vas M., Ladányi, Vas J., Szélig, Hegyi, Kovács (1), Fekete 1, Palkovics 1, Svasznek, Ennaffati (1), Kóger, Nagy, Peterdi, Szirányi, Sille, Sofron, Holéczy, Magosi. Szövetségi kapitány: Ted Sator.

 
Sitku 1+1 évre hosszabbított Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2010. április 21.

ImageSitku Illés kedden délután írta alá azt a szerződést, amelynek értelmében újabb egy, plussz egy évre a Videoton játékosa lesz. Eredeti kontraktusa 2010 nyarán járt volna le. Az esemény kapcsán dr. Mezey György, vezetőedző megjegyezte, Illés jó játékos, akire lehet számítani, mindig szem előtt tartja a csapat érdekeit és mindent megtesz a sikeres szereplés érdekében. Azt sem felejthetjük el, hogy "Béla" az elmúlt években mindig ott volt a házi góllövőlista élén. A Sitkuval megkötött újabb megállapodás azt is kifejezi, hogy a Videoton hálás azoknak a futballistáinak, akik éveken át dolgoztak a fehérvári gárda sikeréért.

 
Átléptünk a horvátokon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 21.

ImageA magyar válogatott magabiztos játékkal rukkolt elő Horvátország ellen is, és nagy gólkülönbségű győzelmet aratott. Részletek: Magyarország - Horvátország 8-0 (3-0, 5-0, 0-0) / Szlovénia, 620 néző, vezette: Nalivaiko, Hribar, Shabunevich. / Magyarország: Hetényi - Horváth (1), Tokaji (1), Vas M. 1 (1), Ladányi 1 (1), Vas J., Szélig, Hegyi, Kovács (1), Fekete 1, Palkovics (1), Svasznek 1, Ennaffati, Nagy (2), Sofron (1), Peterdi 3, Kóger (2), Holéczy (1), Magosi 1, Szirányi (1), Sille, Rajna (kapus). Szövetségi kapitány: Ted Sator.

 
Tálas nélkül már nem ment... Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. április 20.

ImageExtraliga, nők, rájátszás a 3. helyért - A csapat már Gödöllőn is megmutatta, hogy képes lehet akár arra is, hogy játszmát raboljon sokkal rutinosabb ellenfelétől, ám akkor még hiányzott ehhez a kellő összpontosítás. Az első szettben megleptük a gödöllőieket, majd a folytatás már inkább róluk szólt. Döntően befolyásolta a találkozót, hogy a harmadik játszmában, 6-5-ös vezetésünknél Tálas Zsuzsanna összefutott a nagy igyekezetben Dzunic Annával, majd bokasérülése miatt kénytelen volt kiállni.

Tovább...
 
A csalódott tizenhat gólos Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 20.

ImageHiába az egyéni gólcsúcs, ami egyben klubrekord is, Tilinger Tamara csalódottan nyilatkozott a 32-30-ra elveszített FTC elleni mérkőzés után. Az Alcoa FKC irányítója úgy érzi, nyerhető meccset engedett ki a kezéből a csapata, de egyúttal pozitívan tekint a véleménye szerint roppant kiegyensúlyozott rájátszás hátralévő négy összecsapására…

Tovább...
 
Hét "fehérvári" gól a tízből Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 20.

ImageKét mérkőzésen száz százalékos teljesítménnyel rukkolt ki jégkorong-válogatottunk, s számunkra külön örömteli, hogy a két meccsen lőtt tíz gólból hetet székesfehérvári játékos szerzett. Ez persze csak játék a számokkal, hisz' a győzelem a fontos! Bár a nyitányon a koreaiak ellen akadozott a gépezet, a lengyelek elleni 6-0 önmagáért beszélt. Hétfőn szünnap, így nézzük, mi is történt eddig Szlovéniában.

Tovább...
 
Bajnoki mérkőzés a rugby pályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 19.

ImageNői bajnoki mérkőzést rendeztek a Köfém Rugby pályán. Az eredmény a következő lett: FRC - Agárdi Angyalok 24. - 12. /12 - 12. // Battai Buldogok - Fehérvár Rugby Club 29 - 7. // Batta - Agárdi Angels 5 - 15. // Fehérvár Rugby Club - Szeged 29 – 0. A részleteket alább olvashatják el az érdeklődők….

Tovább...
 
dr. Mezey: Inkább a küzdelem dominált, mint a taktikai fölény Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2010. április 19.

Image"-Küzdelmes, nagyon nehéz mérkőzés volt - kezdte az értékelést a Paks elleni találkozót követően dr. Mezey György, vezetőedző. - Remekül megszervezte a csapatát a kollégám, tudatos futballt játszottak. A mérkőzés számunkra jól alakult, hiszen viszonylag gyorsan kiegyenlítettünk, s aztán Nikolics révén egy második gólt is tudtunk rúgni. A bajnokságnak ebben a fázisában már nincsenek könnyű meccsek, hiszen mindegyiknek megvan a maga tétje: míg egyes csapatok a kiesőhelyekről akarnak elmozdulni, addig mások a megszerzett pozíciójukat akarják tartani, vagy feljebb jutni a tabellán."

Tovább...
 
Parádé Lengyelország ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 19.

ImageVasárnapra belelendültek a mieink a szlovéniai divízió 1-es világbajnokságon: kiváló teljesítménnyel valósággal kitütötték Lengyelországot: Magyarország - Lengyelország 6-0 (2-0, 0-0, 4-0)/ Szlovénia, 640 néző, vezette: Trilar, Korosec, Lesnjak. / Magyarország: Hetényi - Horváth 1 (1), Tokaji (1), Vas M. 2, Ladányi 1 (3), Vas J. (1), Szélig, Hegyi, Kovács, Fekete, Palkovics, Svasznek, Ennaffati, Kóger, Nagy, Peterdi, Szirányi, Sille 1 (1), Sofron 1 (1), Holéczy (1), Magosi. Szövetségi kapitány: Ted Sator.

 
Edzői nyilatkozatok Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 18.

A fehérvári kézilabdások legutóbbi mérkőzése utáni interjúban Elek Gábor érdekes részletekkel szolgált arról, hogy Tilinger Tamara miért csak a mérkőzés utolsó harmadában kapott külön örzőt, illetve, hogy az FTC-nél bejelentett változások miként hatnak jelenlegi csapatára. Mihály Attila egy szót sem ejtett a megkérdőjelezhető bírói ítéletekről – kizárólag a saját teljesítményükben látja a vereség okait.

Tovább...
 
Paksi FC - Videoton FC 1-2 (1-2) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 18.

ImageBár már a 3. percben gólt kapott, még az első félidőben fordítani tudott a Videoton Pakson, majd miután előnyét megőrizte a mérkőzés végéig, a bajnoki tabellán már 7 ponttal vezet az egy meccsel kevesebbet játszott Debrecen előtt. - Dr. Mezey György nemrég azt nyilatkozta honlapunkon, a listavezető számára nincsenek könnyű mérkőzések. Egyrészt, mert a tabella éllovasa ellen mindenki kettőzött akarással készül, másrészt szinte minden csapat számára van valami extramotiváció: kinek az üldöző szerep, kinek a nemzetközi kupaszereplés lehetősége, kinek pedig a kiesés elkerüléséért vívott harc.

Tovább...
 
<< Első < Előző 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5875 - 5885 / 7448